Όροι Χρήσης

H Διεύθυνση Μουσείων/ Ελληνικό Δημόσιο (εφεξής ΔΜ) προσφέρει προς χρήση τη δικτυακή της πύλη υπό τους κάτωθι όρους χρήσης, τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης της δικτυακής πύλης καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των ιστοσελίδων/εφαρμογών της ΔΜ, μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Η χρήση συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών. Οι παρόντες όροι χρήσης, μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

  1. Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στη δικτυακή πύλη της ΔΜ. Επίσης, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στη δικτυακή πύλη.
  2. H ΔΜ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της δικτυακής πύλης. Παρόλα αυτά, η ΔΜ δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε αρνητική συνέπεια ή ζημία που τυχόν θα υποστεί ο χρήστης της δικτυακής πύλης από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης αυτής, από καθυστερήσεις κατά τη χρήση αυτής και από λάθη ή παραλείψεις σε αυτή.
  3. H ΔΜ δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι τα λάθη θα διορθώνονται ή ότι θα δίνονται απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που της τίθενται. Ομοίως δεν εγγυάται ότι η διαδικτυακή πύλη ή οποιοδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές («servers») μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών/ χρηστών παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει αποκλειστικά ο επισκέπτης/ χρήστης.
  4. H ΔΜ δεν φέρει ευθύνη για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και την ποιότητα των υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων, στους οποίους ο χρήστης έχει πρόσβαση μέσω της δικής της δικτυακής πύλης (από συνδέσμους – links).
  5. Εκτός των αναφερόμενων περιπτώσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο της δικτυακής πύλης, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών και σχεδίων, video, κλπ. αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ΔΜ και προστατεύεται από το ισχύον εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο. Οι επισκέπτες/χρήστες κατανoούν και αποδέχονται ότι δεν τους παρέχεται το δικαίωμα να τροποποιούν, πωλούν, μεταπωλούν ή/και εκμεταλλεύονται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο, σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της δικτυακής πύλης.
  6. Όλα τα δεδομένα που λαμβάνει η ΔΜ μέσω της παρούσας διαδικτυακής πύλης, τα οποία είτε τα αποστέλλουν κατά περίπτωση οι χρήστες ή συγκεντρώνονται κατά την πλοήγηση των χρηστών, υπόκεινται στο νομικό πλαίσιο που διέπει την ιδιωτικότητα.
  7. H ΔΜ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί νομίμως το περιεχόμενο της δικτυακής της πύλης, με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους επισκέπτες/χρήστες της.
  8. Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της δικτυακής πύλης της ΔΜ, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίησή τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το εθνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.
  9. Το περιεχόμενο της ΔΠ διατίθεται στους επισκέπτες για αξιοποίηση στην εκπαιδευτική διαδικασία.
  10. Αν κατά την περιήγησή του ο επισκέπτης εντοπίσει σφάλματα ή δυσλειτουργίες, παρακαλείται να αποστείλει email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..